Εκδηλώσεις

28/3: Το Kaboom στον πολυχώρο Books Plus

από kaboomzine

Το περιοδικό Kaboom, που ζει στο διαδίκτυο από τον Μάιο του 2014, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016 και το πρώτο του έντυπο τεύχος, με ύλη που αφορά την πολιτική θεωρία, τη φιλοσοφία, την ψυχανάλυση, τον πολιτισμό, αλλά και την πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία.

Με αφορμή την έκδοση του περιοδικού, η συντακτική του ομάδα σάς προσκαλεί σε μια εκδήλωση-συζήτηση, που θα λάβει χώρα την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 7 μμ στον πολυχώρο BOOKS PLUS Art & Coffee (Πανεπιστημίου 37, τηλ. 210 3222 300 εσωτ. 4), κατά την οποία θα παρουσιαστεί το εγχείρημα του Kaboom και θα συζητηθεί η σχέση των διαδικτυακών περιοδικών με τα έντυπα, σε μια εποχή όπου το Internet φαίνεται να κυριαρχεί και να επιβάλει τους όρους του.

Υπάρχει άραγε μέλλον για ένα έντυπο περιοδικό στις μέρες μας; Πώς επηρεάζει το διαδίκτυο τη συγκρότηση της ύλης όχι μόνο των δημοσιογραφικών site, αλλά και των έντυπων εφημερίδων και περιοδικών; Ποια μπορεί να είναι η σχέση μεταξύ του διαδικτυακού και του εντύπου σκέλους του ίδιου εγχειρήματος;


Τη συζήτηση θα ανοίξουν με τις παρεμβάσεις τους οι:


Νίκος Ιωάννου, συγγραφέας, μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Βαβυλωνία

Νίκος Σταματίνης, αρχισυντάκτης του περιοδικού skra-punk.com

Πόλυ Κρημνιώτη, δημοσιογράφος της εφημερίδας Αυγή

Στεφανία Κωνσταντέλλου, νομικός, συνεργάτρια του περιοδικού Kaboom.


Την κουβέντα θα συντονίσει ο Γιάννης Κτενάς, υπ. διδάκτορας πολιτικής φιλοσοφίας, αρχισυντάκτης του περιοδικού Kaboom.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε και στο σχετικό event στο facebook.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine