Εκδηλώσεις

3rd Handmade and Recycled Theater Festival

από kaboomzine

3rd Handmade and Recycled Theater Festival
Οκτώβριος 2015
Τεχνοχώρος Φάμπρικα

Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής

H πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens και ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός, Αθήνα) διοργανώνουν το 3rd Handmade and Recycled Theater Festival τον Οκτώβριο του 2015 στην Αθήνα.

H τρίτη εκδοχή του Φεστιβάλ εμμένει στην Ιδέα της συλλογικότητας, της αυτοοργάνωσης και της συσπείρωσης ανεξάρτητων δημιουργών και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τόσο καλλιτεχνικές όσο και κοινωνικές αναπαραστάσεις της Ελλάδας της κρίσης.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν παραστάσεις και δράσεις από τον χώρο του θεάτρου και του χορού, της performance, της εγκατάστασης, των εικαστικών και της φωτογραφίας, του video art, του ντοκυμαντέρ, των ταινιών μικρού μήκους, του τσίρκο, του παιδικού θεάτρου και του κουκλοθεάτρου.

Η πρόταση είναι ανοιχτή τόσο σε καλλιτέχνες όσο και σε θεωρητικούς. Σκοπός είναι να πραγματοποιηθεί ένας ανοιχτός διάλογος ανάμεσα στο πεδίο της τέχνης και της κοινωνίας μέσα από ένα κύκλο συζητήσεων και σεμιναρίων που θα εστιάζει στον αντίκτυπο που φέρει η οικονομική/ κοινωνική/ ηθική κρίση στη τέχνη.

Οι αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές στην διεύθυνση: [email protected] μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2015.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής: 3rd Handmade & Recycled Theater Festival

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς είσοδο συμμετοχής για το κοινό.

Καλή αντάμωση!
Μέρες Ανήσυχες.
Τεχνοχώρος Φάμπρικα

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/109535182725329/

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine