Εκδηλώσεις

A victim of society + Deaf Radio live @ six d.o.g.s.

από kaboomzine

 

Την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου στις 21:00, οι Victim of Society παίζουν live μαζί με τους Deaf Radio στο six d.o.g.s. Μια βραδιά που εγγυημένα θα διαταράξει τους άνετους και ενδεχομένως να καθησυχάσει τους διαταραγμένους.

//ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΩΤΟΑΣΠΙΔΩΝ//

Οι A Victim Of Society είναι μια ιδέα. Μια ιδέα που ξεκίνησε σε ένα δωμάτιο με μοναδικό σκοπό την ανάγκη της έκφρασης, απο τους Βαγγέλη και Φώτη. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασσέτα με έξι κομμάτια που έγγραψαν και έφτιαξαν μόνοι τους, μία προς μία. 120 αντίτυπα κυκλοφόρησαν τα οποία εξαντλήθηκαν. Ακολούθησε μια συνεργασία με την Sweet Mistake Productions/Fractal Press και γεννήθηκε το 7" EP με τα κομμάτια "Fake Friends" και "You're Gonna Hate Me".

Τον ίδιο χρόνο η Fuzz Club Records σε συνεργασία με το Austin Phych Festival κυκλοφόρησε την συλλογή Reverb Conspiracy vol.1 που συμπεριλάμβανε το κομμάτι τους "You're Gonna Hate Me" καθώς και κομμάτια από συγκροτήματα της Psych Rock σκηνής όπως Dead Skeletons, The Underground Youth, The KVB.

Κατά την διάρκεια του 2013 έπαιξαν με συγκροτήματα όπως οι Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears.

Το ντεμπούτο album τους κυκλοφόρησε απο την Inner Ear την άνοιξη του 2014, ενώ αρχές του 2015 ο Παντελής έγινε το τρίτο μέλος των A Victim Of Society.

https://www.facebook.com/avictimofsociety

https://innerear.bandcamp.com/album/distractions

Οι Deaf Radio είναι μία μπάντα απ’ την Αθήνα, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα εδώ και χαρήκαμε από κοντά εδώ. Το όνομα τους απεικονίζει έναν πομπό χωρίς δέκτη, ένα κενό επικοινωνίας. Ηχητικά αναγνωρίζονται από βαριές κιθάρες, ογκώδη τύμπανα και συνδυασμό ποπ και σκοτεινών φωνητικών. Τον Μάιο του 2015, κυκλοφόρησαν ένα διπλό single (Down On Her Knees, No Hay Banda), το οποίο διατίθεται σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή.

Facebook: https://www.facebook.com/deafradioband

Soundcloud: https://www.soundcloud.com/deafradio

Bandcamp: https://deafradio.bandcamp.com/

Περισσότερα για τη συναυλία εδώ.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine