Εκδηλώσεις

ΕΚΧ Φαβέλα: Για μια κριτική στον σύγχρονο τουρισμό

από kaboomzine

Μπορεί να ετοιμάζουμε ήδη το πέμπτο τεύχος του περιοδικού μας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου που έρχεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε κλείσει τους λογαριασμούς μας με τη θεματική του τέταρτου τεύχους που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο.

Εξάλλου, δεν θέλουμε τα θέματα που επιχειρούμε να αναδείξουμε και να προβληματοποιήσουμε να έχουν τον χαρακτήρα ευκαιριακού αφιερώματος· στοχεύουμε να συζητιούνται ξανά και ξανά και να εντάσσονται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κριτικής του καπιταλιστικού παρόντος μας. Έτσι, με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση των ανθρώπων του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Φαβέλα στον Πειραιά, ώστε να πραγματευτούμε εκ νέου τα ζητήματα που ανακινεί ο σύγχρονος τουρισμός της πλατφόρμας, της αυθεντικότητας και του κυνηγιού του βιώματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Φαβέλας (Ναυάρχου Βότση 11, Μικρολίμανο, Πειραιάς) την Παρασκευή 9/11 και ώρα 20:00. Τη συζήτηση θα ανοίξουν ο Νίκος Ιωάννου, μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Βαβυλωνία και ο Γιάννης Κτενάς, μέλος της συντακτικής ομάδας του Kaboom.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine