Εκδηλώσεις

KENNY FREQ. + GRIP OF NUANCE live @Tiki Bar

από kaboomzine

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου οι ανερχόμενοι Kenny Freq αρχίζουν τα χειμερινά τους live με ολοκληρωμένο υλικό πλεόν, μαζί με τους νεοσύστατους Grip of Nuance.

Οι Kenny Freq. είναι τέσσερις μουσικοί (Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Λεωνίδας Λαμπρόπουλος) από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014, παίζουν εναλλακτική αγγλόφωνη rock-pop με τέσσερα όργανα (τύμπανα, μπάσo, κιθάρα, πλήκτρα) και δύο φωνές.

Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους σε μια μίξη του rock των αρχών της δεκαετίας του 70 και της εναλλακτικής σκηνής της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα σύγχρονο αλλά πολύ προσωπικό πρίσμα.

Αυτή την εποχή κυκλοφορούν τα πρωτα κομμάτια τους και θα ακολουθήσουν και άλλα δείγματα του υλικού τους (προς το παρόν σε digital μορφή) αρκετά σύντομα.

Από τα τέλη του 2014 παρουσιάζουν μέρος αυτού του υλικού live στην Αθήνα (ανάμεσα στις εμφανίσεις τους και η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων  LOW στο Fuzz Live Music Club) .

Οι Grip Of  Nuance είναι ένα project που αποτελείται από μέλη τριών μπαντών.

Των Hope, των Rolling Fellows και  των Χάος Εγένετο.

Συγκεκριμένη μουσική κατεύθυνση δεν υπάρχει.

Μελη: Andreas Nikas (φωνητικά, κιθάρα), Stelios Tragos (μπάσο), Panos Vlachos (κιθάρα), BooHaHa (τρομπέτα, φωνητικά) και Panos Fubar (Drums).

TIKI BAR  (Φαλήρου 15 --- Ακρόπολη, Αθήνα)

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 €

ΕΝΑΡΞΗ : 9.30μμ.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine