#2 Χριστούγεννα

Ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Άγιε Βασίλη,

Παίρνω το θάρρος να σου γράψω αυτό το γράμμα γιατί αυτά τα Χριστούγεννα είναι δύσκολα για μένα και γιατί νομίζω πως εσύ σε αντίθεση με τον Θεό, είσαι υπαρκτό πρόσωπο.  Άκου εκεί να περπατάει κάποιος πάνω στο νερό… Που ακούστηκαν αυτές οι μαλακίες? Ποιος τα πιστεύει αυτά…. Επίσης τώρα με τα δελτία του ΑΝΤ1 που έδειχναν πως οι αναρχικοί πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα  κατάλαβα μετά από όλα αυτά τα χρόνια πως μπορείς και πηγαίνεις στις καμινάδες όλων των παιδιών του κόσμου. Γενικώς νομίζω πως ήμουν καλό παιδάκι όλα αυτά τα χρόνια, επομένως θα σου ζητήσω αναδρομικά όλα τα δώρα που δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής.

Πρώτα πρώτα θέλω να κάνεις κάτι για τους Αθηναίους πολίτες που θέλουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και οι βρωμιάρηδες οι Σύριοι τους χαλάνε την αισθητική. Μάζεψε όλους τους Σύριους στον Βόρειο Πόλο να σε βοηθάνε να φτιάχνεις παιχνίδια μαζί με τα ξωτικά σου. Έτσι βγαίνουν όλοι κερδισμένοι.

Επίσης θέλω να κάνεις κάτι για τους φασ-… εεεμ  έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής. Σκεφτόμουν, αφού απ’ότι φαίνεται αυτές τις μέρες όλοι θεωρούν πως οι ναζί χρειάζονται πάνω απ’όλα μόρφωση και αγάπη, πως θα μπορούσες να αφήσεις σε όλους από ένα αρκουδάκι της αγάπης, για να του τρίβουν την κοιλίτσα τις δύσκολες μέρες του χειμώνα αλλά και από ένα αντίτυπο από το τελευταίο βιβλίο της μεγάλης ελληνίδας διανοήτριας Σώτης Τριανταφύλλου ή ακόμα καλύτερα ένα βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη προκειμένου να μορφωθούν αλλά και να εκτιμήσουν τον μεταπολιτευτικό πνευματικό πλούτο της Ελλάδας μας.

Επίσης θέλω να πάρεις ένα καινούργιο σακίδιο για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Έχω κουραστεί να τον βλέπω συνεχώς με το ίδιο. Αν και νομίζω πως θα σου ζητήσει ο ίδιος σακίδιο σε μια μελλοντική συνέντευξη του μαζί σου.
Τώρα όσον αφορά τα δικά μου. Θα ήθελα, άγιε Βασίλη μου, αν μπορείς να μας δώσεις πίσω την Βίλα Αμαλίας και γενικώς όλες τις καταλήψεις που μας πήρε το κράτος,  γιατί αν βγει ο Σύριζα κυβέρνηση και μας τις δώσει πίσω θα μας πιάσει τόση μεγάλη σαπίλα και δεν θα έχουμε να ασχολούμαστε με τίποτα. Επίσης αν γίνεται πες σε κάποιον ακόμα πολιτικό κρατούμενο να πραγματοποιήσει απεργία πείνας και να την κρατήσει για παραπάνω καιρό από τον Ρωμανό, γιατί στην τελευταία κατάληψη γνώρισα μια ωραία κοπέλα και ψάχνω αφορμή να της ξαναμιλήσω… Ε και δεν πρόλαβα να εκφραστώ πλήρως μαζί της μέσα σε μία εβδομάδα, πώς να το κάνουμε τώρα…

Τέλος αν μπορείς κάνε κάτι για την βαρύτητα γιατί η γαμημένη μου τραβάει συνεχώς το κεφάλι κάτω και δεν μπορώ να το σηκώσω. Βασικά άκυρο για το τελευταίο ίσως και να φταίει η ντροπή, δεν έχω καταλήξει ακόμη.

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο

Shaggie Rogers