Εκδηλώσεις

To kaboom στο Radio Bauhaus

από kaboomzine

Τις εκπομπές του Radio Bauhaus τις ακούγαμε πολύ καιρό. Πέρυσι, κάποια στιγμή, αρχίσαμε να γνωρίζουμε και τους ανθρώπους πίσω από αυτές. Καταλάβαμε αμέσως ότι εμφορούνταν από το πάθος και την όρεξη που είχαμε φανταστεί ακούγοντάς τους και θελήσαμε να γνωριστούμε καλύτερα. Λόγω υποχρεώσεων, όμως, και συγκυριών, δεν βρίσκαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για πολλή ώρα και ο πολυπόθητος καφές πήγαινε από αναβολή σε αναβολή.

Ώσπου ένα απόγευμα τον προηγούμενο μήνα βρεθήκαμε όλοι μαζί σε μια βεράντα να πίνουμε γαλλικό καφέ. Συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, αλλά και για το πώς προέκυψε το όνομα του Muddy Waters, για τις ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά και για τους στίχους του Χριστιανόπουλου που έγιναν συνθήματα, για τις μουσικές που μας αρέσουν αλλά και για τις γειτονιές της Αθήνας που αγαπάμε, καταλάβαμε ότι το πράγμα δεν χωράει άλλη καθυστέρηση: έτσι, τους ζητήσαμε αυτό το οποίο ήθελαν να μας προτείνουν κι οι ίδιοι, ή, αντιστρόφως, μας πρότειναν αυτό που ούτως ή άλλως σκεφτόμασταν να τους ζητήσουμε.

Εν πάση περιπτώσει, συμφωνήσαμε κάθε δεύτερη Τρίτη, στις 22:00-24:00, το kaboom να κάνει μια ραδιοφωνική εκπομπή στην πλατφόρμα του Radio Bauhaus. Κάθε δύο βδομάδες θα βρισκόμαστε στον αέρα και θα μεταδίδουμε τις μουσικές μας, τις συζητήσεις μας, τους προβληματισμούς μας. Κάποιες φορές θα έχουμε καλεσμένους, άλλοτε θα είμαστε ολόκληρη παρέα, άλλοτε πάλι θα ακούμε τραγούδια μόνοι μας. Πάντοτε, όμως, θα προσπαθούμε να πλουτίσουμε το ραδιοφωνικό όραμα των παιδιών του Bauhaus.

Ραντεβού, λοιπόν, σήμερα το βράδυ στις 10, με μουσική, συζήτηση και καλεσμένο τον Γρηγόρη Χατζάκη.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine