Εκδηλώσεις

23/6: Το Kaboom στο Μικρόπολις στη Θεσσαλονίκη

από kaboomzine

Οι άνθρωποι του Μικρόπολις (Βενιζέλου και Βασ. Ηρακλείου 18 στη Θεσσαλονίκη) μας κάλεσαν στον ελεύθερο κοινωνικό τους χώρο, προκειμένου να παρουσιάσουμε το περιοδικό μας, αλλά και να συζητήσουμε σχετικά με τη θεματική του δεύτερου έντυπου τεύχους μας, που αφορά το Internet. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 7 μμ.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο τεύχος περιλαμβάνεται η σχολιασμένη μετάφραση μιας διάλεξης του Ιβάν Ίλιτς σχετικά με την πληροφορική («Πληροφορική εγραμματοσύνη και το όνειρο της κυβερνητικής»), το κείμενο του Αλέξανδρου Σχισμένου για το Facebook, καθώς και οι σημειώσεις του Βαγγέλη Δαρούσου σχετικά με το ζήτημα της μετα-αλήθειας.

Στην εκδήλωση στο Μικρόπολις, η συζήτηση θα ανοίξει μέσα από παρεμβάσεις του Γιώργου Περτσά (μεταφραστή της προαναφερθείσας διάλεξης του Ίλιτς και μέλους της βιβλιοθήκης του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Πέρασμα), του Στέφανου Ρέγκα (συνεργάτη του περιοδικού μας και συγγραφέα του κειμένου «Αν ο Herr Bakunin ήξερε…: στοιχεία για τη διαμάχη Marx-Bakunin», που επίσης περιλαμβάνεται στο δεύτερο τεύχος) και του Γιάννη Κτενά (αρχισυντάκτη του περιοδικού μας).

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορεί να βρει κανείς και στο σχετικό event στο Facebook.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine