Εκδηλώσεις

The Athens Get Down Fest / 16-03-2018

από kaboomzine

Ένα φάντασμα απλώνεται πάνω από την underground σκηνή της Αθήνας. To φάντασμα της Athens Get Down. Μία κοινότητα που εκπροσωπεί το nu funk. Μία κοινότητα που ξεκινά με τη βάση του hip-hop και απλώνει τα δίχτυα της σε όλες της μορφές ανεξάρτητης έκφρασης κι αισθητικής. Και το γιορτάζει με ένα φεστιβάλ, με την πρωτοβουλία του Radical Breaks και τη στήριξη του Radio Bauhaus.

Μία άτυπη κοινότητα, μία μη οργανωμένη συμμορία από παραγωγούς, rappers, dj's και κάθε είδους καλλιτέχνες που συναντιούνται εδώ και χρόνια σε συναυλίες, σε parties, σε συζητήσεις και κυρίως στους δρόμους των κοινωνικών αγώνων.

Όλοι και όλες τους γουστάρουν πάντα το κάτι διαφορετικό από την κυρίαρχη hip-hop κουλτούρα και τα "must", δανείζονται και ανταλλάσσουν τεχνοτροπίες, αντιλήψεις και απόψεις περί της τέχνης που θα αλλάξει τον κόσμο κι όχι της τέχνης για την τέχνη.

Το φεστιβάλ αυτό έχει σκοπό στην πρώτη συνάντηση όλου αυτού του "get down" στο ίδιο stage. Classics μαζί με πειραματισμούς, smooth μαζί με raw, beats χωρίς ραπ, ντραμόμπασα με raps, Λονδίνο μαζί με νέα Υόρκη, φωτογραφία μαζί με σχέδιο, urban μαζί με δωμάτιο, Τζαμάικα μαζί με Αθήνα και όλοι οι προορισμοί στους οποίους όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε.

ATHENS GET DOWN FEST | 16/3/2018 | the Place

ENTRANCE: 5€ + beer

LINE UP:
- ART EXHIBITION by: Rot (Giannis Galeos), Abalos indianos fotoKostas Badounas + Dj set by Radio Bauhaus

-BEATMAKING LIVE SESSION by: VoxPopuliRenegade Instruments,metro.amThird Eye Bizarre.

- RAP LIVE by: InfinikDrugitiz & ΦρανκDtaeysAndri J Univers

- After Party (Hip Hop | Breaks | Bass | Drum & Bass)

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine