Εκδηλώσεις

Το Kaboom στο Studio Μελενίκου

από kaboomzine

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 το Studio Μελενίκου μας προσκαλεί να παρουσιάσουμε το εγχείρημα του Kaboom στα πλαίσια της μηνιαίας εκδήλωσης Καλλιτέχνης του μήνα.

Το περιοδικό Kaboom πρωτοεμφανίστηκε στο διαδίκτυο τον Μάιο του 2014.
Σήμερα, 4 χρόνια αργότερα, έχοντας πλέον περάσει και στον χώρο των φυσικών εκδόσεων, ετοιμάζει το 4ο έντυπο τεύχος του. Πώς όμως εξελίχθηκε το όλο εγχείρημα μέσα στα χρόνια; Το ύφος, το περιεχόμενο αλλά και η καλλιτεχνική-αισθητική προσέγγιση αν και διατηρούν έναν βαθμό ομοιογένειας, έχουν περάσει από αρκετά διαφορετικά στάδια. Στην εκδήλωση θα επιχειρηθεί μια ανασκόπηση των σταδίων αυτών με στόχο να σκιαγραφηθεί η πορεία του περιοδικού μέσα στον χρόνο και οι δυναμικές της. Κυρίως όμως θα επιχειρηθεί να περιγραφεί σε κάποιον που δεν γνωρίζει το Kaboom, περί τίνος πρόκειται, με τι ασχολείται, τι θέλει να κάνει και με ποιον τρόπο.

Ο Δημήτρης Χαλιάσος και ο Μάριος Κατρίτσης, μέλη της αρχισυντακτικής ομάδας του Kaboom, θα ανοίξουν την εκδήλωση με δύο σύντομες εισηγήσεις, ενώ παράλληλα θα δούμε artwork, αφίσες και designs από τα πρώτα χρόνια του περιοδικού μέχρι σήμερα. Έπειτα φυσικά θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε και να συζητήσουμε.

 

Γνωρίστε το Studio Μελενίκου μέσα από τους συνδέσμους
https://www.facebook.com/studiomelenikou/
https://studiomelenikou.gr/

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine