Σημειωματάριο

Το Kaboom στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

από kaboomzine

Η κυρία Ιωάννα Ταραμπίκου προσκάλεσε την Κυριακή 26/3 στην εκπομπή της Πολιτισμένα τον αρχισυντάκτη του Kaboom Γιάννη Κτενά, για να μιλήσουν σχετικά με το εγχείρημα γενικά, την έντυπη έκδοση συγκεκριμένα, αλλά και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το περιοδικό μας.

Η πρώτη, με θέμα «Έντυπο περιοδικό στην εποχή του Internet;», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον πολυχώρο Books Plus Art & Coffee. Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, αλλά ενδιαφέρονται για το ζήτημα, θα προσπαθήσουμε σύντομα να αναρτήσουμε τα κείμενα των ομιλιών.

Η δεύτερη, με θέμα «Το Internet. Φιλοσοφικές, κοινωνικές, πολιτικές προσεγγίσεις», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6/4 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο της Νομικής. (Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες σχετικά με αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά και στοιχεία για το πώς γεννήθηκε το εγχείρημα, ποιοι είναι οι στόχοι του και τι θα περιλαμβάνει το δεύτερο έντυπο τεύχος, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη, μπορείτε να ακούσετε αυτό το απόσπασμα από την εκπομπή Πολιτισμένα στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, το οποίο ανεβάζουμε για αρχειακούς λόγους.

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine