Βιβλίο

Προαγορά του τόμου για τη Ρωσική Επανάσταση

από kaboomzine

Παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση των Εκδόσεων των Συναδέλφων σχετικά με την αγορά κουπονιών που θα ενισχύσουν την έκδοση του επικείμενου συλλογικού τόμου για τη Ρωσική Επανάσταση. Όπως γίνεται σαφές κι από την ανακοίνωση, προαγοράζοντας κανείς ένα αντίτυπο εξασφαλίζει μια μικρή έκπτωση, κυρίως όμως βοηθά το βιβλίο να φτάσει πράγματι στο τυπογραφείο – κάτι που, λόγω του όγκου του, δεν είναι εύκολο.

Σημειώνουμε ότι στον εν λόγω τόμο συμμετέχουν μεταξύ άλλων μέλη της συντακτικής μας ομάδας, με ένα κείμενο κριτικής στην εργαλειακή αντίληψη του Λένιν για την τεχνολογία και της πολιτική –θέμα που συνομιλεί με το πέμπτο τεύχος μας– καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Kaboom.

Το συνέδριο για τη Ρωσική Επανάσταση που διοργανώθηκε το τριήμερο 12-14 Απριλίου 2019 ήταν, κατά γενική ομολογία, ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός.
Σε αυτό συμμετείχαν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ιστορικοί, πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι.
Αναδείχτηκαν σημαντικές και άγνωστες πλευρές της Ρωσικής Επανάστασης και τις εργασίες του παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Η έκδοση των πρακτικών αυτού του συνεδρίου θα αποτελέσει ένα σταθμό και μία παρακαταθήκη για όσες και όσους ερευνούν, μελετούν και μετουσιώνουν σε πράξη τα πολύτιμα ιστορικά συμπεράσματα.
Η έκδοση ενός τέτοιου ογκώδους τόμου έχει αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, οι οποίες ξεπερνούν τις οικονομικές δυνατότητες των Εκδόσεων των Συναδέλφων.
Για τον λόγο αυτό εκδίδουμε κουπόνι προαγοράς με σκοπό να συγκεντρωθεί το ποσό των 3.000 ευρώ. Τα προνόμια που απορρέουν με την αγορά του κουπονιού είναι μία έκπτωση της τάξης του 20% επί της υπολογιζόμενης τελικής ονομαστικής του αξίας [25 ευρώ κατ' εκτίμηση]. Έτσι, το κάθε αντίτυπο που προαγοράζεται θα κοστίζει 20 ευρώ.

Η προαγορά γίνεται με δύο τρόπους:

1. Με την προμήθεια ειδικού σφραγισμένου κουπονιού από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων.
2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό των Εκδόσεων των Συναδέλφων (Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR93 0172 0800 0050 8006 5297 711, δικαιούχος Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινότητα του Βιβλίου), γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό των αντιτύπων που προαγοράζετε.

Με την κυκλοφορία του τόμου ανταλλάσσετε τα κουπόνια σας με βιβλία ή, εάν έχετε κάνει τραπεζική κατάθεση, παραλαμβάνετε τα βιβλία σας με το ονοματεπώνυμό σας.
Σε περίπτωση που το ποσό δεν συγκεντρωθεί τα χρήματα επιστρέφονται στους κατόχους του κουπονιού με εξαργύρωση στο βιβλιοπωλείο μας ή από το άτομο που
σας το προμήθευσε και στους καταθέτες με κατάθεση επιστροφής.

Χρονική διάρκεια διάθεσης του κουπονιού από 12 Μαρτίου μέχρι 18 Απριλίου 2020.

Σχετικά με τον αρθρογράφο

kaboomzine