Πράγματα που σκοπεύω να κάνω

vol1: τρέξιμο στοπ.

Πράγματα που σκοπεύω να κάνω Vol 1 (ή 25 για να κρατάμε την πραγματική σειρά) :
σκοπεύω να μην κυνηγήσω τίποτα για κάμποσο καιρό . «όσο σε θυμάμαι κάτι περιμένεις . κάτι κυνηγάς . ένα μέιλ . ένα τηλέφωνο . ένα γράμμα . μια συστατική . κυνηγάς εμμονικά το πρόγραμμα και τα κουτάκια του. »  σωστό .  Πάμε Πάτρα για το καρναβάλι ? δεν μπορώ γράφω τη Δευτέρα . Πάμε Αγκίστρι ? δεν μπορώ δίνω γαλλικά . έστειλες τα χαρτιά για το εράσμους ? ναι . σε πήραν στο 2 ? όχι . στο 10 . έλα μην κλαις μέσα στη μέση της Θεμιστοκλέους . που θα πήγαινες στο Παρίσι και θα με άφηνες εδώ μόνο μου για έξι μήνες . σωστό .

Έπιασες δουλειά ? ναι . κυνηγάω την υπόθεση . τα χαρτόσημα . τους άλλους ασκούμενους , το πινάκιο . τα λεωφορεία . τις ουρές . ναι αλλά εδώ θα σου χτίσουμε καριέρα . καριέρα 9 το πρωί με 11 τη νύχτα . καριέρα και ζωή 7 μέρες στο πιο ακριβό ριζόρτ στο Πήλιο . τέρμα στα μεταμεσονύχτια σινεμά και στις κουβέντες στην Μπούκα . εδώ έχει απομαγνητοφωνήσεις μαρτυρικών καταθέσεων και καψόνια για τα ποτήρια με νερό .

Έστειλες τα χαρτιά για το μεταπτυχιακό ? ναι . και ? ακόμα περιμένω . κυνηγάω τις γραμματείες εδώ . τις γραμματείες έξω . τα ταχυδρομεία . τους διανομείς που δεν πρέπει να τους έχει ξαναπεριμένει άνθρωπος με τέτοια αγωνία .

Τρεχαλητό να ζήσεις έτσι και τρεχαλητό να ζήσεις αλλιώς . οπότε κοίτα να δεις πως θα γίνει . τρέξιμο στοπ . αν με πάρεις τηλέφωνο να πάμε για μπύρα θα έρθω ό,τι ώρα και να είναι . αν αργήσουμε και μου πεις να έρθω σπίτι σου να κοιμηθώ θα έρθω . και θα με πάρει ο ύπνος και θα είμαι εκεί το πρωί να πιούμε καφέ και να μου δείξεις την ωραία σας πλατεία και να φάω τα κουλουράκια της μαμάς σου . αν μου πεις ότι η κάλλι θέλει βόλτα στις 12 τη νύχτα θα έρθω να την πάμε βόλτα . αν μου πεις πάνω σε μια αιώρα “σε παρακαλώ μείνε για μένα” θα μείνω . ήρθε η ώρα να μάθουμε πως θέλουμε να ζήσουμε . και που θέλουμε να ζήσουμε . χωρίς πλάνο διετίας, κουτάκια και πρόγραμμα .
αυτό .  

Σχετικά με τον αρθρογράφο

Δανάη Πεπεράν