Πράγματα που σκοπεύω να κάνω

vol4: μέρες&νύχτες με ανθρώπους αληθινούς.

Πράγματα που σκοπεύω να κάνω Vol 4 : σκοπεύω να γεμίζω τις μέρες και τις νύχτες μου με ανθρώπους αληθινούς .

Με ανθρώπους που κάθονται έξω από μια άσπρη τέντα και κάνει κρύο αλλά αυτοί δε νοιάζονται . που από τον τρόπο που ζούνε και τραγουδούν αποδεικνύουν ότι όντως τίποτα ανθρώπινο δεν μπορεί να τους είναι ξένο .

Με ανθρώπους που αποκαλούν μεγάλες κυρίες που τις ξέρουν χρόνια «Κυρία Πίτσα» . που σε ρωτάνε για να καθίσουν μαζί σου και σου λένε να μην τους παρεξηγήσεις . δεν είναι πότες αλλά πίνουν τα ουίσκι τους για λόγους μυοχαλαρωτικούς .

Με ανθρώπους που γεμίζουν σκόνη χορεύοντας . που τραγουδάνε κάτω από τη σκηνή με όλη τη δύναμη της φωνής τους και κλαίνε και γελάνε μαζί . που δανείζουν και δανείζονται κόκκινα κραγιόν και δε φοβούνται το τσαλάκωμα και κρύβουν ουίσκι κάτω από κίτρινα πανιά .

Με ανθρώπους που είναι εκεί όταν κάποιοι πίνουν λίγο παραπάνω . και πίνουν λίγο παραπάνω για δύο λεξούλες . πίνουν λίγο παραπάνω και φεύγουν σαν κυνηγημένοι για δύο λεξούλες . ποιος είναι .

Με ανθρώπους που δεν θέλουν να δεσμεύουν το αυτοκίνητό τους γιατί θέλουν να δεσμεύουν με τον πιο όμορφο τρόπο τα βράδια τους .

Με ανθρώπους που στήνουν πύργους και βιδώνουν για μία εβδομάδα και πηγαινοέρχονται με γουόκι τόκι και δεν πηγαίνουν σπίτια τους για μέρες και κόβουν ντομάτες και κρεμμύδια . και δεν το κάνουν βαρυγκομώντας . που φωνάζουν και παρεξηγιούνται αλλά χορεύουν και πίνουν μαζί τα βράδια . που τελειώνουν ιστορίες όσο ωραία τις ξεκίνησαν . με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση .

Με ανθρώπους που καθησυχάζουν μάνατζερ και ηχολήπτες και καλούς φίλους . που βρίσκονται στο τσακ να δαγκώσουν λαιμούς και μπορούν να το κάνουν αλλά επιλέγουν αλλιώς . γιατί δεν είναι τέτοιοι τύποι . και γιατί κάποιοι άλλοι εξίσου ωραίοι τύποι τους λένε τα σωστά πράγματα . και από πίσω παίζει σουίνγκ

Με ανθρώπους που σε κοιτάνε με νόημα όταν ακούγονται οι στίχοι «η φούστα σου παφλάζει φτιαγμένη από νερό. τα κόκκαλά μου βρέχει με τη μία. μα όσο και να βρέχεις δε θα φοβηθώ» και στο κάτω κάτω καταλαβαίνουν το ίδιο και τη φράση «για σένα κούκλα μου γίνονται όλα απόψε» . αυτό .

Σχετικά με τον αρθρογράφο

Δανάη Πεπεράν